Auto pārdošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

SIA “Transporent”, lietotu auto pārdošana

Viskaļu 33, Rīga LV-1026
Piedāvājumā dažādu marku automāšīnas:: ✓ Alfa Romeo ✓ Audi ✓ Bentley ✓ BMW ✓ Citroen ✓ Dacia ✓ Fiat ✓ Ford ✓ Honda ✓ Hyundai ✓ Infiniti ✓ Jaguar ✓ Jeep ✓ KIA ✓ Land Rover ✓ Lexus ✓ Maserati ✓ Mazda ✓ Mercedes-Benz ✓ MINI ✓ Mitsubishi ✓ Nissan ✓ Opel ✓ Peugeot ✓ Porsche ✓ Renault ✓ Subaru ✓ SEAT ✓ Škoda ✓ Suzuki ✓ Toyota ✓ Volkswagen ✓ Volvo
ZL.LV iesaka

”Sixt Leasing”, pilna servisa auto līzings, SIA Transporent

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Pilna servisa auto noma uz 12 mēnešiem vai ilgāk! Jaunu un mazlietotu auto līzings. SIXT – uzticami auto par izdevīgu cenu! Ilgtermiņa auto noma jeb pilna servisa auto līzings uz 3-5 gadiem. Izdevīga cena, pilns serviss, drošība un diennakts palīdzība – tie ir būtiskākie ieguvumi, ko atzinīgi novērtē SIXT Leasing klienti. Izvēlieties savu auto no vairāk kā 10 000 auto markām un modeļiem, saņemiet auto ilgtermiņa nomā un baudiet priekšrocības, ko tas sniedz, jau šodien! Pilna servisa auto līzings jeb ilgtermiņa auto noma ir līzinga veids, kad automašīna tiek nodota klientam lietošanā (nomā) uz noteiktu periodu (parasti 3-5 gadi). Šajā laikā klients maksā amortizācijas vērtību. Pakalpojuma ietvaros kopā ar ikmēneša nomas maksājumu ir iespēja saņemt papildu pakalpojumus kā apdrošināšana, apkopes, nodokļi, riepas, riepu uzglabāšanu un maiņu, remontdarbus u.c. Bezmaksas tālrunis labojam uz Tālrunis (24/7)

3VeloPlus, SIA, Velosipēdi, velosipēdu remontdarbnīca

Latgales 313, Rīga LV-1063
Apraksts: Uzņēmums 3VeloPlus darbojas velo nozarē. Pie mums atradīsiet plašu velosipēdu klāstu no kvalitatīviem ražotājiem, kā arī pretīmnākošu servisu. Nodarbojamies arī ar rezerves daļu tirdzniecību un velosipēdu remontu.

Nord Auto Līzings

Latgales 418, Rīga LV-1063
SIA "NORD AUTO LĪZINGS" piemeklēs jums izdevīgāko piedāvājumu auto kreditēšanai.:

"NORD AUTO LĪZINGS" – ir viens no vadošajiem kredītu brokeriem Latvijā, kuru partneri ir NORD līzings, Bigbank, TF Bank AB, Aizdevums LV, OC Finance, MC Finance, DelfinGroup, Mogo, Money Express Credit un E-Kredīts, tādējādi nodrošinot izdevīgākus un ērtākus kreditēšanas nosacījumus mūsu klientiem. Mēs izvirzām augstas prasības apkalpošanas standartiem, tāpēc mūsu klienti saņem maksimāli ātru un saprotamu servisu par visizdevīgākajiem nosacījumiem.

Ziedu Veikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava LV-3007
Apraksts: Ziedu Veikals ar plašu ziedu izvēli visiem dzīves brīžiem! Piedāvājam arī dažādus floristikas pakalpojumus, ziedu noformēšanu īpašiem pasākumiem- kāzām, bērēm, jubilejām un citiem.

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

Scrap Steel Group, SIA

Raubēni, Akmeņu ceļš 7a, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Jelgavā ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Valmierā ✓ Melno un krāsaino metālu pieņemšana ✓ Metāllūžņu izvešana visā Latvijā ✓ Metāla griešana (metālu sagriešana ar gāzes griezēju vai ekskavatoru ar šķērēm) ✓ Metālkonstrukciju tērauda lūžņi (tērauda sijas, U profili, fasonprofili, caurules) ✓ Metāla plākšņu lūžņi ✓ Lielgabarīta tērauds ✓ Lielgabarīta skārds (čuguna metālkonstrukcijas) ✓ Automašīnu pārstrāde ✓ Automobiļu piekabes utilizācija ✓ Negabarīta tērauda lūžņi ✓ Tērauda skaidas ✓ Tērauda loksnes,lokšņu atkritumi ✓ Čuguns, čuguna lūžņi ✓ Sadzīves tehnika (ūdens boileri, veļas mašīnas, žāvētāji, ledusskapji)

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

Bai Auto, SIA

Kaiju 2, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mēs piedāvājam Jums jebkuras automašīnas piegādi pēc Jūsu individuāla pasūtījuma, un pēc Jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Iespējama arī automobiļu apmaiņa. Jūsu vecā automašīna var kļūt par pirmo iemaksu citas automašīnas iegādei! Auto, automašīnu tirdzniecība, noma, iznomāšana Liepājā, Kurzemē, Latvijā.

Atslēgu serviss, Arņa Ozoliņa individuālais darbs

R.Blaumaņa 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Steidzama palīdzība durvju, automašīnas durvju, (mašīnas) atmūķēšanā, arī uz auto ceļiem visu diennakti, Automašīnu durvju atslēgu, automašīnu aizdedzes atslēgu - pārdošana , atvēršana, apmaiņa un remonts.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20A, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem

Vego Plus, SIA

Dārzu 58, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

  "Vego Plus" SIA automātisko, bīdāmo vārtu un metāla izstrādājumus. Plastikāta logi, durvis, vārti, moskīta tīkli, to pārdošana un montāža. Celtniecības, remonta un santehniskie darbi Rēzeknē. Piedāvājam arī auto nomas pakalpojumus.

Strādājam visā Latgalē!

Auto Elektronika, SIA

Jūrkalnes 12, Rīga LV-1046
Šobrīd mēs piegādājam Latvijas tirgum šādus produkcijas veidus:: ✓ apsardzes sistēmas vieglajiem un kravas automobiļiem, kā arī motocikliem - signalizācijas, imobilaizerus, papildus sensorus, sirēnas, moduļus (Tytan, Pandect, Pandora) ✓ attālinātās dzinēja iedarbināšanas sistēmas (Pandora, Fortin) ✓ parkošanās sensorus (Steelmate, Parksafe) ✓ kruīza kontroles sistēmas (Lite-On Automotive) ✓ video reģistratorus un radaru detektorus (Neoline, iRoad, Thinkware)  ✓ atpakaļskata kameras, monitorus, moduļus kameras pieslēgšanai pie oriģinālās multimediju sistēmas (Ampire, Parksafe, Cleancam, Navlinkz) ✓ auto multimediju sistēmas - monitorus, CarPlay/Android moduļus (Ampire, Maxam) ✓ diagnostikas iekārtas vieglajiem, kravas automobiļiem, lauksaimniecības un celtniecības tehnikai (Autel, Launch, Jaltest) ✓ preces auto elektriķiem – drošinātājus, vadu uzgaļus, relejus, savienojumus, izolācijas lentes u.c. (Cofan, XB Italia, Tesa, SunHold, GP batteries, u.c.)

2G projekts, SIA

Ziemupes 24, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Uzņēmums "2G projekts" jau kopš 2007. gada aktīvi darbojas metāllūžņu nozarē. Krāsaino un melno metāllūžņu iepirkšana, griešana, pārdošana, transportēšana, vieglo automašīnas norakstīšana un utilizācija, objektu un metāllokonstrukcijas demontāžas darbi.

Ralta EG, IU, Televizoru, audio, video remonts Valmierā

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Televizoru remonts. Datoru remonts. Digitālo TV remonts. Dekoderu remonts. Audio remonts. Videotehnikas remonts. Mūzikas centru remonts Valmierā.

Būvtehnikas serviss, SIA

"Saulītes", Ropaži, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

Vēja spārni, veikals

Rīgas 27, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Ziedu tirdzniecība, pārdošana , piegāde, ziedu pušķi, līgavu pušķi, auto noformēšana kāzām un kristībām

DL Auto, SIA

Stacijas 1A, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Pakalpojumi: ✓ auto noma ✓ auto piekabju noma ✓ mikroautobusu noma ✓ automašīnu maiņa ✓ auto piegāde no Eiropas ✓ auto uzpirkšana ✓ auto līzings ✓ auto reģistrācija un komisija Apraksts:

SIA "DL Auto" – plašākā auto tirdzniecība Smiltenē. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā auto piekabju nomu, auto nomu, mikroautobusu nomu. Auto piegāde no Eiropas, ir pieejams arī auto līzings.

Amigo serviss, SIA, Autostiklu veikals

Ķieģeļu 14, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Auto stikli kravas automašīnām. Auto stikli autobusiem. Auto stikli vieglajām mašīnām., Auto stikli lauku tehnikai. Auto stiklu pārdošana . Auto stiklu tirdzniecība.